Maak uw Online Afspraak bij CARL - kapper & barbier!

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak via barberbooking.nl. Druk op de knop hieronder en boek!

Barbershop Kapper Carl

Jongens gaan naar de kapper, mannen gaan naar Barbershop Kapper Carl.

Eindelijk is het zover, Kapper Carl opent de deuren van de enige vrouw vrije zone in Rijnsburg. Dames, we zijn gek op jullie, maar wij zijn van mening dat elke man recht heeft op een plek waar hij even man kan zijn, en daarom hebben wij besloten het oude ambacht van barbier nieuw leven in te blazen.

Geen gezeik, knippen en scheren! Stap terug in de tijd, stap binnen bij Barbershop Kapper Carl. Heren bij Barbershop Kapper Carl kunnen jullie terecht voor een Moderne of Old-School coupe, een Italian-Shave( heerlijk geschoren worden op de traditionele manier, een waar verwen en relax moment voor de heren).

Ook doen wij aan Tribal-shaving, dus wil je iets geks en opvallends in je haar geschoren hebben Barbershop Kapper Carl is the place to be. Wij verkopen en werken uitsluitend met de exclusieve heren merken American Crew en Proraso. Tevens verkopen wij scheermessen, dassenharen scheerkwasten, haarlotions enz.

De Italian-Shave is bij ons ook te krijgen in cadeaubon vorm. Een leuk en vooral origineel cadeau voor bijvoorbeeld: Vaderdag, verjaardag, Sinterklaas, kerst of zo maar om dat de hij het verdient.

 NIEUW: maak een afspraak voor een combi behandeling (coupe knippen & de Italian-Shave
en pak een voordeel van euro 5,=)