Sluiting inzake het coronacrisis

Lieve klanten,

Wij zijn vanaf nu gesloten en het is nog afwachten wanneer we weer aan het werk mogen gaan.

De opgelegde maatregelen zorgen ervoor dat ons werk tijdelijk niet is uit te voeren maar we kunnen u wel helpen met de verzorging en styling van uw haar.

Is uw shampoo, styling, verzorgings- of baardprodukt op?

- Vanaf nu elke 'werk' dag geopend van 10 uur tot 12 uur.
- Max 1 klant in de salon en betaling uitsluitend met pin.

Wellicht ten overvloede... onze professionele verfprodukten gaan niet over de toonbank. We kunnen jarenlange ervaring, kennis en kunde niet meeleveren met een tubetje verf.

Houd voor die info onze website en onze Facebook & Instagram account in de gaten.

Wij, Carl en Sandy en alle medewerkers, hopen jullie allen in goede gezondheid over 'een klein poosje’ terug te zien in onze salon & barbershop


Maak uw Online Afspraak bij CARL - kapper & barbier!

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak via barberbooking.nl. Druk op de knop hieronder en boek!

kleuring

Kleuring

Bij Kapper Carl kleuren wij alleen met kleuringen Van L’Oréal Professionnel.

INOA: Geurloos. Zonder ammoniak. Optimaal comfort voor de hoofdhuid. Tot 100% dekking van witte haren. Ultiem veel glans.

DIA-LIGHT/RICHESSE: Een kleurservice zonder ammoniak die de haarkleur doet opleven met een rijke en diepe karakterkleur. Een toon-op-toon kleuring is ideaal om voor de eerste keer het haar te kleuren, en de eerste witte haren te dekken.

LUO-COLOR: Oxidatiekleuring. Verheldert 2,5 tot 3 tinten met een dekking tot 70% van de witte haren. Frisse, stralende, multidimensionele kleuren met nutri-shine technologie en druivenpitolie.

MAJIBLOND ULTRA: Blondkleuring, verheldering tot 4,5 kleurhoogten, mooi egaal van de aanzet tot de punten voor pure, koude karakters of heldere warme tinten.

HOMME COVER 5: Homme Cover 5 is een kleurbehandeling speciaal voor mannen van maximaal 10 minuten. HOMME Cover 5 laat de grijze haren verkleuren waardoor het er natuurlijk uit ziet.