Maak uw Online Afspraak bij CARL - kapper & barbier!

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak via barberbooking.nl. Druk op de knop hieronder en boek!

Over Kapper Carl

Kapper Carl draagt de naam van de eigenaar; Carl de Held. Met hart en ziel geeft hij dagelijks leiding aan zijn haarstylisten. In zijn kapsalon is de klant nog steeds koning. Want tijd en aandacht voor de klant staat hoog in het vaandel bij Kapper Carl. Met tijd en aandacht bedoelen we met name het luisteren naar uw wensen, en wij geven u graag een persoonlijk advies qua coupe, haarkleur etc.

Het team bestaat, naast Carl, uit Marleen, Linda, Charissa, Eline, Brenda, Alisha, Larissa en Nikita. Stuk voor stuk kapsters die hun vak verstaan. En ook blijven verstaan, door het bijhouden van trends en het volgen van cursussen, trainingen van topstylisten zoals: Berni Ottjes, Francis Schoembges, Bob Jansen, Toni&Guy, Olaf van den Wildenberg, Kinky Kappers, en het Artistic&Technisch team van L'Oréal Professionnel.

Op deze manier weet het jonge team vele verschillende klanten aan zich te binden. Man, vrouw, oud en jong met uiteenlopende voorkeuren van hip en trendy tot klassiek en traditioneel... iedere klant voelt zich thuis bij Kapper Carl.

Wij werken met de exclusieve merken: L'Oréal Professionnel, Kérastase Paris, American Crew & Proraso, The Italian Shaving Range.

WIE IS KAPPER CARL?

Carl is 25 jaar geleden begonnen als leerling kapper bij zijn achterneef Gert-Jan de Best in Katwijk aan Zee.

Na een aantal jaren hard werken en veel leren, moest hij zijn dienstplicht vervullen bij de Koninklijke Marine.

Ook bij de Marine was men overtuigd van de talenten van Carl, waardoor hij aangesteld werd als 'Barbier aan boord'. In deze functie heeft hij op meerdere marineschepen gediend en is hij onder andere uitgezonden geweest op een missie naar het voormalige Joegoslavië.

Met nog meer ervaring in het kappersvak op zak, bood zijn voormalige werkgever Gert-Jan de Best hem de kans om na zijn diensttijd bedrijfsleider te worden van het filiaal in Rijnsburg aan de Brouwerstraat.

Na daar twee jaar als bedrijfsleider gewerkt te hebben en duidelijk werd dat Carl er klaar voor was, kwam de vraag of hij interesse had om het filiaal in Rijnsburg over te nemen. Met een gezonde dosis ambitie en lef, genoeg ervaring en veel doorzettingsvermogen, begon Carl op 1 mei 1996, pas 25 jaar oud, zijn eigen zaak onder de naam KAPPER CARL.