ZEER ERVAREN EN TALENTVOLLE HAIRSTYLISTEN

Haarstylisten en Barbiers

/ 01

Ons Team

Wij houden van wat wij doen

Door het bijhouden en het volgen van cursussen, shows & trainingen van topstylisten & barbiers zoals: Berni Ottjes, Francis Schoembges, Schorem haarsnijders & barbier, Bob Jansen, Toni & Guy, Olaf van den Wildenberg, Kinky Kappers, en het Artistic & Technisch team van oa: American Crew, L’Oréal Professionnel en Kérastase zijn en blijven wij op de hoogte van de laatste trends in ons mooie vak.

Carl

Carl

Ik ben Carl en ik kan met recht zeggen dat mijn werk m’n hobby is. Ik zit nu ruim 30 jaar in het kappersvak en  heb 10 jaar geleden besloten om m’n hart te volgen en  geheel voor het heren vak te gaan en barbier te gaan worden.

Heb het barbier vak geleerd van mijn grote vak helden Bertus & Leen van Schorem haarsnijder & barbier uit Rotterdam. Dus wil je een mooie  haircut (old-skool of modern) ben je bij mij op het goede adres! 

Ook kun je bij mij terecht voor een heerlijke Italian-Shave of een  beard all-in (complete beard onderhoud service).

sandy

Sandy

Ik ben Sandy de Held-Minnee, Ik ben al 25 jaar met mijn man Carl eigenaar van onze kapsalon & barbershop, eerst in Rijnsburg en sinds 2019 in de Kerkstraat in Katwijk a/d Rijn. De Kerkstraat is voor mij persoonlijk erg bijzonder, omdat mijn opa Bram Minnee hier begonnen is met de kapsalon en ik nu de derde in de Minnee generatie ben die eigenaar is van een kapsalon in de Kerkstraat. De eerste jaren werkte ik vooral achter de schermen, maar tegenwoordig werk ik op de drukke dagen in onze zaak als uw gastvrouw c.q. receptioniste om uw bezoek aan onze dames salon & barbershop nog aangenamer te maken. Hebt u vragen of opmerking kunt u altijd bij mij terecht.

Karina

Karina

Mijn naam is Karina en ik werk al 20 jaar aan de Kerkstraat in Katwijk a/d Rijn. Ik vind mijn vak echt geweldig, mensen mooi maken en ook het contact met m’n klanten vind ik heerlijk.

Ik ben ook door Carl getraind c.q. opgeleid als eerste barberbabe van Katwijk, want het heren vak heeft bij mij een speciaal plekje. 

Jorien

Mijn naam is Jorien, Ik werk inmiddels 20 jaar in het mooie gezellige kappersvak. Als klein meisje wilde ik graag het kappersvak in en ik ben gestart toen ik 15 jaar oud was. Inmiddels flink wat jaren verder, de nodige cursussen om altijd van alles op de hoogte te zijn, kan ik nog steeds zeggen dat ik erg veel passie heb voor het vak.

Ik ben van alle markten thuis in het kappersvak, zowel het dames als heren vak. En ik ben dol op een gezellig praatje!

Hopelijk mag ik u binnenkort snel voorzien van een nieuwe frisse coupe.

Marty

Marty

Hallo mijn naam is Marty en ik zit al 35 jaar in het mooie kappersvak. Iemand blij maken met een nieuwe mooie coupe en/of kleur daar word ik blij van, en als je dan ook nog een leuk gesprek hebt  met je klant maakt dat het nog leuker.

Mijn handen jeuken om met mijn ruime ervaring u nog mooier te maken

Marjolein

Marjolijn

Hoi ik ben Marjolijn en ik 37 jaar ervaring in dit fantastische mooie vak. 

Uiteraard door al mijn ervaring ben ik geheel allround, heren of dames ik vind het beide heerlijk om te doen.

Al 33 jaar ben ik werkzaam aan de Kerkstraat.

Eline

Eline

Hoi ik heet Eline, en het vak kapster vind ik superleuk en wilde dat al als klein meisje worden! Creatief en omgaan met mensen ligt mij wel goed en daarom zit ik al bijna 15 jaar in het vak! 

Ik vind alles leuk van het vak, maar kleuringen opzetten en het heren vak vind ik echt het allerleukst. 

PriscillaSchroder

Priscilla

Ik ben 24 jaar oud en allround hairstyliste.

Ben mijn droom achterna gegaan en ben dus al een aantal jaren met veel plezier hairstyliste.

Mensen mooi maken is altijd al mijn passie geweest.

Ik voer mijn werk professioneel en met veel passie uit, waardoor mijn klanten met een glimlach de salon verlaten.

Sarina

Sarina

Hallo, ik zal me even voorstellen: Ik ben Sarina en ik ben 41 jaar.  Ik wilde altijd al kapster worden en doe het nu ook al heel wat jaartjes met heel veel plezier!  Ik werk al heel wat jaartjes in de Kerkstraat, eerst bij Minnee en nu alweer een tijdje bij Carl Kapper & Barbier, waar ik het erg naar mijn zin heb. 

Tevens geef ik met veel plezier elke woensdagavond training aan onze bbl studenten, om zodoende met mijn ruime ervaring er voor te zorgen dat zij ook goede hairstylisten worden.

Arantxa

Beste klanten van CARL -kapper & barbier- Ik ben Arantxa, 31 jaar oud, en kom uit Lisse. Zo’n 13 jaar geleden ben ik in de leer gegaan bij Carl, toen nog gevestigd in Rijnsburg. 

Ik begon als leerling en heb daar mijn volledige opleiding afgerond en met veel plezier een aantal jaar in zijn salon/barbershop in Rijnsburg gewerkt. Na een aantal jaren mijn vleugels gespreid te hebben, ben ik toch weer bij Carl terecht gekomen, maar nu in zijn nieuwe vestiging aan de Kerkstraat in Katwijk aan de Rijn.

In de tussentijd heb ik heel wat ervaring opgedaan, ik ben geheel allround maar kleuren vind ik het leukste onderdeel van mijn mooie vak. Ik hoop jullie met heel veel plezier te mogen helpen, want gave kapsels maken, daar word ik toch wel heel erg blij van. Ik hoop jullie gauw te zien!

Nianne 2

Nianne

Hoi, ik ben Nianne en ik ben 21 jaar. Van kleins af aan wilde ik al in het kappersvak en in het voorjaar van 2022 ben ik dan ook als allround haarstyliste afgestudeerd op de NKA (Nederlands Kappers Academie in Rotterdam/Rijswijk.

Mijn diploma heb ik binnen en nu ben ik klaar om in de kappersbranche te werk te gaan, Ik ben erg leergierig en wil mij graag gaan ontwikkelen als kapster en nog beter worden in het kappersvak, En die mogelijkheden heeft en zijn er bij CARL -kapper & barbier-.

Ik vind alles van het kappersvak leuk, maar het belangrijkste vind ik dat u als klant met een brede glimlach de zaak weer verlaat.

foto elise 6

Elise

Mijn naam is Elise Varkevisser
Ik ben 16 jaar oud en Ik ben dit jaar begonnen met de kappersopleiding.

Wilde al heel mijn leven hairstylist/kapster te worden. Vind het superleuk om te leren, en ook om een gezellig praatje te maken. Elke maandag ga ik met veel plezier naar de kappersopleiding op het Mbo Rijnland Leiden.

En ook volg ik nu op elke woensdagavond training bij mijn collega Sarina en daar doe ik veel ervaring op om straks verder te kunnen gaan in het kappersvak en hoop ik mijn kappersdiploma te halen en straks zelf aan de slag kan!

Ik wilde graag hairstylist/kapster te worden omdat ik het leuk en gezellig vind om met mensen te werken en iemand straks blij naar huis kan gaan met zijn/haar mooie kapsel!

Erwin Hollebeek

Erwin

Ik ben een ervaren herenkapper (+/- 30 jaar ervaring), en vind dat ik het mooiste en leukste beroep heb van de wereld.

Kan echt zeggen dat het heren vak mijn passie is en vind het ook erg leuk om tijdens het knippen leuke gespreken te hebben met de heer die op dat moment in mijn stoel zit.

Ik werk in de gezelligste salon & barbershop van Katwijk en lever daar ook mijn bijdrage aan.

Wil je een keer geknipt worden door mij in onze barbershop, maak dan online (24/7) via onze website of telefonisch een afspraak bij mij.

Online Afspreken bij

CARL -kapper & barbier-

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak met uw favoriete haarstyliste via barberbooking.nl
Druk op de knop hieronder en boek!