ZEER ERVAREN EN TALENTVOLLE HAIRSTYLISTEN

Haarstylisten

/ 01

Ons Team

Wij houden van wat wij doen

Door het bijhouden en het volgen van cursussen, shows & trainingen van topstylisten & barbiers zoals: Berni Ottjes, Francis Schoembges, Schorem haarsnijders & barbier, Bob Jansen, Toni & Guy, Olaf van den Wildenberg, Kinky Kappers, en het Artistic & Technisch team van oa: American Crew, L’Oréal Professionnel en Kérastase zijn en blijven wij op de hoogte van de laatste trends in ons mooie vak.

Carl

Ik ben Carl en ik kan met recht zeggen dat mijn werk m’n hobby is. Ik zit nu ruim 30 jaar in het kappersvak en  heb 10 jaar geleden besloten om m’n hart te volgen en  geheel voor het heren vak te gaan en barbier te gaan worden.

Heb het barbier vak geleerd van mijn grote vak helden Bertus & Leen van Schorem haarsnijder & barbier uit Rotterdam. Dus wil je een mooie  haircut (old-skool of modern) ben je bij mij op het goede adres! 

Ook kun je bij mij terecht voor een heerlijke Italian-Shave of een  beard all-in (complete beard onderhoud service).

Karina

Mijn naam is Karina en ik werk al 20 jaar aan de Kerkstraat in Katwijk a/d Rijn. Ik vind mijn vak echt geweldig, mensen mooi maken en ook het contact met m’n klanten vind ik heerlijk.

Ik ben ook door Carl getraind c.q. opgeleid als eerste barberbabe van Katwijk, want het heren vak heeft bij mij een speciaal plekje. 

Sylvia

Mijn naam is Sylvia en ik ben 19 jaar oud. Ik heb in mei 2020 mijn opleiding allround hairstyliste bbl afgerond.
Mijn passie voor het kappersvak is enorm en ik grijp elke uitdaging aan. Ik geef u graag advies wanneer dit nodig is. En laat graag mijn creativiteit spreken.

Ik streef ernaar iedere klant tevreden, blij en natuurlijk een stukje mooier naar huis te kunnen laten gaan. 
Mijn specialiteiten zijn dames kort, styling , kleuren en heren. Tevens ben ik vanaf medio november 2020 de kleurspecialist binnen ons team

Lindsey

Hoi, ik ben Lindsey en ik zit al 21 in het kappersvak. Na zoveel jaar doe ik mijn vak nog steeds met veel aandacht en plezier! Ik ben erg creatief en ben ook erg precies.

Graag laat ik u als klant met een tevreden en blij gevoel onze zaak verlaten. Mijn specialiteiten zijn: langhaar, föhnen en low & highlight zetten.

Linda

Mijn naam is Linda en zit al 26 in het kappersvak. Ik kan mezelf het best omschrijven als een vakidioot….

De leukste modellen knippen, complexe kleuringen en mooie föhn modellen zijn mijn passie! Tevens examineer ik ook op het Mbo Rijnland.

 

 

Marty

Hallo mijn naam is Marty en ik zit al 35 jaar in het mooie kappersvak. Iemand blij maken met een nieuwe mooie coupe en/of kleur daar word ik blij van, en als je dan ook nog een leuk gesprek hebt  met je klant maakt dat het nog leuker.

Mijn handen jeuken om met mijn ruime ervaring u nog mooier te maken

Marjolijn

Hoi ik ben Marjolijn en ik 37 jaar ervaring in dit fantastische mooie vak. 

Uiteraard door al mijn ervaring ben ik geheel allround, heren of dames ik vind het beide heerlijk om te doen.

Al 33 jaar ben ik werkzaam aan de Kerkstraat.

Eline

Hoi ik heet Eline, en het vak kapster vind ik superleuk en wilde dat al als klein meisje worden! Creatief en omgaan met mensen ligt mij wel goed en daarom zit ik al bijna 15 jaar in het vak! 

Ik vind alles leuk van het vak, maar kleuringen opzetten en het heren vak vind ik echt het allerleukst. 

Kimberly

Mijn naam is Kimberly en ik zit al 3.5 jaar in het kappersvak. Ik ben geheel allround , maar mijn specialiteiten zijn langhaar en vlechten c.q. opsteken en kinderen knippen.

Tevens ben in Kérastase ambassadeur. Ik ben door Kérastase opgeleid als de Kérastase expert in ons team .

Deze kennis en de laatste nieuwe  producten voor haar & hoofdhuid problemen  deel ik op de werkvloer of op trainingsavonden aan mijn collega’s

Emma

Mijn naam is Emma, Ik ben net begonnen met de 3 jaar durende allround hairstylist opleiding.

Ik wilde altijd al hairstyliste worden omdat; ik altijd met haar bezig ben, creatief ben het heerlijk vindt om met mensen c.q. klanten om te gaan en ook omdat ik uit eigen ervaring weet dat het moeilijk is om een hairstylist te vinden die snapt wat je als klant wilt met je haar en dat dan ook perfect uitvoert.

Priscilla

Ik ben 24 jaar oud en allround hairstyliste.

Ben mijn droom achterna gegaan en ben dus al een aantal jaren met veel plezier hairstyliste.

Mensen mooi maken is altijd al mijn passie geweest.

Ik voer mijn werk professioneel en met veel passie uit, waardoor mijn klanten met een glimlach de salon verlaten.

Sarina

Hallo, ik zal me even voorstellen: Ik ben Sarina en ik ben 41 jaar.  Ik wilde altijd al kapster worden en doe het nu ook al heel wat jaartjes met heel veel plezier!  Ik werk al heel wat jaartjes in de Kerkstraat, eerst bij Minnee en nu alweer een tijdje bij Carl Kapper & Barbier, waar ik het erg naar mijn zin heb. 

Tevens geef ik met veel plezier elke woensdagavond training aan onze bbl studenten, om zodoende met mijn ruime ervaring er voor te zorgen dat zij ook goede hairstylisten worden.

Online Afspreken bij

CARL -kapper & barbier-

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak met uw favoriete haarstyliste via barberbooking.nl
Druk op de knop hieronder en boek!