PERFECTE KAPSELS

Over Ons

/ 01

Over Ons

Perfecte Kapsels

CARL -kapper & barbier- draagt de naam van de eigenaar; Carl de Held. Met hart en ziel geeft hij dagelijks leiding aan zijn haarstylisten. In zijn damessalon & barbershop is de klant nog steeds koning, want tijd en aandacht voor de klant staat hoog in het vaandel. We luisteren naar uw wensen en geven u graag een persoonlijk advies of het nu gaat over de laatste trends of over een haar/hoofdhuid probleem.

Het team bestaat uit een mooie mix van ervaren hairstylisten en jonge talentvolle hairstylisten. Door het bijhouden en het volgen van cursussen, shows & trainingen van topstylisten & barbiers zoals: Berni Ottjes, Francis Schoembges, Schorem haarsnijders & barbier, Bob Jansen, Toni & Guy, Olaf van den Wildenberg, Kinky Kappers, en het Artistic & Technisch team van oa: American Crew, L’Oréal Professionnel en Kérastase  zijn en blijven  wij op de hoogte van de laatste trends in ons mooie vak.

Op deze manier weet ons team vele verschillende klanten aan zich te binden. Heren, dames, oud en jong met uiteenlopende voorkeuren van hip en trendy tot klassiek en traditioneel… Iedere klant mag zich thuis voelen bij CARL-kapper & barbier-

Wij werken met de exclusieve merken: L’Oréal Professionnel, Kérastase Paris, American Crew & Suavecito beard products.

Online Afspreken bij

CARL -kapper & barbier-

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak met uw favoriete haarstyliste via barberbooking.nl
Druk op de knop hieronder en boek!