PERFECTE KAPSELS

Over Ons

/ 01

Wie is Carl

Professionel Barbier en Kapper

Carl is 25 jaar geleden begonnen als leerling kapper bij zijn achterneef Gert-Jan de Best in Katwijk aan Zee.

Na een aantal jaren hard werken en veel leren, moest hij zijn dienstplicht vervullen bij de Koninklijke Marine. Ook bij de Marine was men snel overtuigd van de talenten van Carl waardoor hij aangesteld werd als ‘Barbier aan boord’. In deze functie heeft hij op meerdere marineschepen gediend en is hij onder andere uitgezonden geweest op een missie naar het voormalige Joegoslavië.

Met deze extra ervaring in het kappersvak, bood zijn voormalige werkgever Gert-Jan de Best hem de kans om na zijn diensttijd bedrijfsleider te worden van het filiaal in Rijnsburg aan de Brouwerstraat.

Na twee jaar als bedrijfsleider te gewerkt hebben werd duidelijk dat Carl er klaar voor was. De vraag kwam of hij interesse had om het filiaal in Rijnsburg over te nemen. Met een gezonde dosis ambitie, lef en genoeg ervaring begon Carl op 1 mei 1996, 25 jaar oud, zijn eigen zaak onder de naam KAPPER CARL & BARBERSHOP KAPPER CARL.

carl barbershop

21 jaar later in 2017 werd de salon & barbershop aan de Vliet te Rijnsburg te klein, en Carl ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit en de nodige extra meters dienden zich aan in 2018 toen de oom van Echtgenote Sandy Minnee, Wim Minnee hem benaderde om zijn zaak over te nemen gelegen aan de Kerkstraat te Katwijk aan de Rijn, slechts 5 minuten vanaf de salon & barbershop in Rijnsburg.

Wim kon per 1 april 2019 met pensioen en Carl kon een mooiere, ruimere damessalon en exclusieve barbershop voor de heren openen.

Online Afspreken bij

CARL -kapper & barbier-

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak met uw favoriete haarstyliste via barberbooking.nl
Druk op de knop hieronder en boek!