PERFECTE HAIRCUTS

Barbershop

/ 01

Barbier Carl

Eindelijk is het zover, Katwijk heeft een echte barbershop.

Professionel Barbier en Kapper

Barbier Carl heeft zijn deuren geopend van de enige vrouw vrije zone in Katwijk en omstreken. Dames, we zijn gek op jullie, maar wij zijn van mening dat elke man recht heeft op een plek waar hij even man kan zijn en dus zijn dames niet welkom in onze barbershop (met uitzondering van onze hairstylisten).

Geen gezeik, knippen en scheren! Stap terug in de tijd, stap binnen bij Barbier Carl.                       

Heren bij Barbier Carl kunnen jullie terecht voor een Moderne of Old-Skool haircut, een Italian-Shave(heerlijk geschoren worden op de traditionele manier, een waar verwen en relax moment voor de heren) of ga voor onze beard all-in service (complete baard onderhoud service).

Ook doen wij aan Tribal-shaving, dus wil je iets geks en opvallends in je haar geschoren hebben Barbier Carl is the place to be.

Wij verkopen en werken uitsluitend met de exclusieve mannen producten van American Crew & Suavecito beard products

Tevens verkopen wij luxe scheermessen, dassenharen scheerkwasten, haarlotions enz.

Ook verkopen wij Barbier Carl cadeaubonnen (bedrag naar eigen keuze) of onze Italian-Shave cadeaubon. Beide een leuk en vooral origineel cadeau voor bijvoorbeeld: Vaderdag, verjaardag, Sinterklaas, kerst  of zomaar omdat hij het verdient.

.

/ 02

Wie is Carl

Professionel Barbier en Kapper

Carl is 25 jaar geleden begonnen als leerling kapper bij zijn achterneef Gert-Jan de Best in Katwijk aan Zee.

Na een aantal jaren hard werken en veel leren, moest hij zijn dienstplicht vervullen bij de Koninklijke Marine. Ook bij de Marine was men snel overtuigd van de talenten van Carl waardoor hij aangesteld werd als ‘Barbier aan boord’. In deze functie heeft hij op meerdere marineschepen gediend en is hij onder andere uitgezonden geweest op een missie naar het voormalige Joegoslavië.

Met deze extra ervaring in het kappersvak, bood zijn voormalige werkgever Gert-Jan de Best hem de kans om na zijn diensttijd bedrijfsleider te worden van het filiaal in Rijnsburg aan de Brouwerstraat.

Na twee jaar als bedrijfsleider te gewerkt hebben werd duidelijk dat Carl er klaar voor was. De vraag kwam of hij interesse had om het filiaal in Rijnsburg over te nemen. Met een gezonde dosis ambitie, lef en genoeg ervaring begon Carl op 1 mei 1996, 25 jaar oud, zijn eigen zaak onder de naam KAPPER CARL & BARBERSHOP KAPPER CARL.

carl barbershop

21 jaar later in 2017 werd de salon & barbershop aan de Vliet te Rijnsburg te klein, en Carl ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit en de nodige extra meters dienden zich aan in 2018 toen de oom van Echtgenote Sandy Minnee, Wim Minnee hem benaderde om zijn zaak over te nemen gelegen aan de Kerkstraat te Katwijk aan de Rijn, slechts 5 minuten vanaf de salon & barbershop in Rijnsburg.

Wim kon per 1 april 2019 met pensioen en Carl kon een mooiere,  ruimere damessalon en exclusieve barbershop voor de heren openen.

Onze Barbershop

/ 03

Heren

Verschillende creatie van heren kapsels & baarden

Online Afspreken bij

CARL -kapper & barbier-

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak met uw favoriete haarstyliste via barberbooking.nl
Druk op de knop hieronder en boek!